top of page

Duurzaamheidstraining

Altijd al meer willen weten over duurzaamheid? En hoe ga je het gesprek over duurzaamheid aan met je collega's?

Een duurzaamheidstraining kan helpen om jouw medewerkers bij de duurzaamheidsopgave te betrekken.

Wat kun je verwachten?

  • Een gemeenschappelijke taal om over duurzaamheid te praten

  • Collega’s die meer gemotiveerd zijn om met duurzaamheid aan de slag te gaan

  • Verbinding tussen collega’s op een functie overstijgend thema

  • Meer betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid

  • Een gedragen visie

  • Inzicht in huidige stand van zaken

52791706200_dce4002fd6_o.jpg

Hoe verder na de training?

Na de duurzaamheidstraining krijgen jullie een stappenplan mee om verder met duurzaamheid aan de slag te gaan. Dit stappenplan bestaat uit het opstellen van een plan van aanpak en een methode om deze acties daadwerkelijk van de grond te laten komen. Zodat jullie zelf aan de slag kunnen met de verduurzaming!

Inspiratie sessie

Wat is duurzaamheid nu eigenlijk? Vind je dit ook lastig te definiëren? En hebben je collega’s hier misschien hele andere meningen over?

Deze inspiratiesessie is perfect voor als jullie met positieve energie zelf aan de slag willen. Ik help om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en daarna is het aan jullie.

Tijdens een inspiratiesessie neem ik jouw organisatie mee in de duurzaamheidswereld. Wat is nu eigenlijk duurzaam? Hoe zien jouw collega’s dat? En hoe kunnen jullie op deze gezamenlijke definitie voort borduren?

Mijn inspiratiesessie is een mooie kick off om als organisatie echt met duurzaamheid aan de slag te gaan! Na de sessie krijgen jullie een stappenplan mee om verder met duurzaamheid aan de slag te gaan. 

 

Wat anderen zeggen over Chantal

‘’Chantal Spruit is een enthousiaste en deskundige spreker, die een inspirerend en begrijpelijk duurzaamheidsverhaal kan neerzetten voor een divers gezelschap.’

Ik heb Chantal, vanuit haar rol als voorzitter van het FMN-expertteam Duurzaam en Sociaal, benaderd om een gastcollege te verzorgen voor de Internationale Master Facility & Real Estate.

 

Ondanks de diverse achtergronden van de studenten wist ze de (online) interactie aan te gaan met het publiek. Dankzij haar bijdrage hebben de studenten een duidelijker beeld bij het thema duurzaamheid én de urgentie daarvan.

Dit konden ze direct toepassen in een passend advies voor eigen casussen. Chantal gaf hiervoor veel relevante voorbeelden en praktische tips.  

 

Wat mij betreft, een echte aanrader!

1622399898387.jfif
Feike Bergsma
Senior Lecturer Facility Management

www.saxion.nl
bottom of page